Referenties

Op deze pagina doe ik zelf een stapje terug en krijgen mijn klanten het podium. Dit is wat ze over mij te zeggen hebben:

“Paul is enorm creatief en tevens down to earth. Hij begrijpt design en usability, maar ook business, wat het uniek maakt om met hem te werken. Naast zijn vormgeving-skills is het ook nog eens een briljante marketeer met wie ik altijd perfect samenwerk. Als je de kans hebt om met Paul te werken raad ik je zeker aan om dit te doen!”

Eelco de Boer
Internetondernemer, Amsterdam

Paul is een talentvolle jonge ondernemer. Hij is in staat om vaardigheden en kennis op het gebied van techniek, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid optimaal te combineren. Het resultaat hiervan is dat hij mijn wensen heeft weten te vertalen naar een mooie, goed functionerende, klantgerichte website. In het contact stelt Paul zich op als adviseur met oog voor de wensen van de klant.

drs. Rebecca Vandenabeele
Psycholoog & executive coach, Amsterdam

“Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat Paul precies wist wat ik wilde en wat ik nodig had. Ik kon duidelijk merken dat hij zich had verdiept in mijn vakgebied en daardoor wist welk type design en website ideaal was voor mijn bedrijf en ambities. Paul heeft een ontzettend mooie website voor mij gebouwd en tevens een visuele identiteit en nieuw logo ontworpen.”

Sebastiaan van Soest, eigenaar van Goudleer-atelier Van Soest

“Vorig hebben wij Echte Zorg opgericht, een bemiddelingsbureau voor zorgpersoneel. Na een gestage groei wilden we de volgende stap maken om de organisatie en onze uitstraling verder te professionaliseren. Een origineel design en betrouwbare uitstraling waren hierbij voor ons essentieel. Paul heeft ons letterlijk aan de hand genomen bij dit creatieve proces. Na enkele brainstormsessies kwam Paul met ideeën en concepten. Hij verraste ons continu met zijn originele aanpak, gedrevenheid en nauwkeurigheid. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en onze unieke visuele identiteit en daarbij-horende websites.”

Jennifer Hakkaart, oprichter Echte Zorg, Echte Aandacht

“Paul stopt niet bij het design van de website en het ontwerpen van een logo. Hij stelde me verschillende vragen welke me aan het denken zetten over zowel de website als mijn product. Het eindresultaat is niet enkel een prachtige website, maar dankzij de zoektocht naar een duidelijke USP ook een sterk verbeterd product. De communicatie verliep zeer soepel en snel. Paul gaf ongeremd zijn mening en gaf waardevolle adviezen. Ook zijn inbreng qua copywriting en het bedenken van slogans was van ongelofelijke waarde. Van het begin tot het einde van het project heeft hij samen met mij meegedacht en zijn frisse blik deed wonderen.”

Sam Hollanders, eigenaar BeursLoper & SMART Capital

“Nadat ik het contactformulier had ingevuld op Paul’s site, belde hij mij direct terug. Dat vond ik al heel prettig. We hebben toen gepraat over de mogelijkheden om mijn schilderijen en mijn verhaal optimaal te presenteren in een mooie site. Paul had al snel een beeld van wat ik wilde en bracht zijn expertise op prettige en duidelijke wijze naar voren. Ik was meteen “verkocht” door zijn benadering en ik heb met alle vertrouwen ja gezegd tegen zijn voorstel. Hij heeft de globale offerte heel precies en consistent uitgewerkt in de website waar ik ongelooflijk blij mee ben. Paul heeft me verrast met oplossingen, ideeën en verdiepingen om de site toegankelijk en aantrekkelijk te maken. Hij wil echt het allerbeste en gaat nog een stap verder. Bovendien is Paul een heel prettig persoon om mee samen te werken. Hij is geduldig, snel en super vriendelijk in zijn reacties en komt punctueel overal op terug. Deze website ga ik met veel trots aan de wereld laten zien. Paul, je bent een kanjer! Ik wens je alle goeds toe met je mooie bedrijf.”

Nancy van den Boom, kunstschilder

“Bij onze zoektocht naar een designer hebben we meerdere bedrijven en ontwerpers aangeschreven. Paul was daar één van. In zijn reactie liet hij duidelijk merken dat hij eerst bekeken had wie we zijn, wat we doen en dat hij niet simpelweg een standaard offerte stuurde. Dat kwam zo betrokken over dat het de doorslag gaf om met hem in zee te gaan. Vanaf het begin bleek hij met zijn enthousiasme een goede keus te zijn geweest.
De communicatie tijdens het project verliep uitstekend; Paul luisterde naar ons verhaal en wij naar zijn goede adviezen. Dat zorgde voor een zeer professionele en prettige samenwerking en tijdens en na het gehele proces heeft hij altijd klaar gestaan voor ons. Hij heeft voor de Nederlandse Linux Gebruikers Groep een visuele bedrijfsidentiteit, huisstijl en logo ontwikkeld en daarna hebben we met hulp van Paul nieuw promotie-materiaal laten maken voor onze bijeenkomsten. We zijn erg blij met onze compleet nieuwe uitstraling en hebben er vele positieve reacties op gekregen.”

Rutger van Sleen, voorzitter NLLGG

“Paul heeft een prachtige, professionele website en een mooi logo gemaakt waar ik helemaal achter sta en inmiddels veel complimenten op heb ontvangen. De samenwerking verliep erg prettig. Hij koppelt alles netjes terug en werkt gestructureerd. Ook stond hij altijd klaar om vragen te beantwoorden en hij denkt mee over wat voor opzet in jouw situatie het beste werkt.”

Stefanie Jegerings, kinderwandelroutes.nl

“Via een zoekactie op internet ben ik in contact gekomen met Paul. Zijn eigen website, het gepresenteerde portfolio en de zeer professionele uitstraling hebben mij eigenlijk direct overgehaald contact met hem op te nemen. Als kaakchirurg wil ik mij gaan richten op cosmetische behandelingen en ik heb Paul gevraagd om een logo, huisstijl en website te ontwikkelen voor mijn nieuwe kliniek. Paul heeft in een korte tijd een professioneel logo en een website ontworpen die geheel passen binnen de stijl en visie die ik voor ogen had. Ik werd daarbij ik in alle fasen van het ontwikkelproces betrokken en kon op ieder moment mijn mening en gedachten geven. Ik heb dit ervaren als een zeer fijne manier van werken.”

Drs. Richard Barkhuysen, MKA-chirurg

“Het is mijn ervaring dat Paul zeer professioneel en betrouwbaar is. Hij heeft creatieve ideeën en weet goed te luisteren en mee te denken met de klant. Nadat mijn website online was gezet, kreeg ik direct positieve reacties over hoe professioneel mijn site eruit zag, hoe mooi het logo was en binnen 3 weken na het online zetten van de website kreeg ik zelfs een mailtje van Endemol. Zij waren onder de indruk van hoe ik mijzelf en mijn bedrijf presenteerde en wilden graag met mij in gesprek voor een eventuele rol binnen een nieuw programma van RTL 4. Fantastisch! En een groot compliment voor zowel Paul als mijzelf.”

Simone van Roekel, gezinstherapeut

“Ik had iemand nodig die met me mee dacht, die begreep wat mijn klanten wilden en wat ervoor nodig was om via de website bepaalde drempels en twijfels bij mijn bezoekers weg te nemen. Paul wist tevens wat er voor nodig was om de kernwaarden van mijn bedrijf te vertalen naar het design en de uitstraling van mijn website en huisstijl. Begin februari is de website online gegaan en ik krijg alleen maar positieve reacties.”

Lucas van Hooff, eigenaar HealthTravellers

“Paul is een hele fijne man om mee samen te werken. Hij is heel professioneel en gedreven en hij heeft een prachtig omslag weten te maken voor mijn e-book. Daar heeft hij echt een gevoel in weten te leggen dat ik zelf niet had kunnen verwoorden… Ik krijg er ontzettend mooie reacties op! Hij werkt heel nauwkeurig en voelde exact aan hoe ik het wilde hebben. Dat is zo fijn! Het resultaat was verbluffend: in twee weken tijd was mijn boek 1.000 maal gedownload en ik weet zeker dat de prachtige cover hier aan heeft bijgedragen.”

Linda Peelen, pedagoog

“Ik ken Paul alweer wat jaartjes, we werkten ooit bij hetzelfde bedrijf en zijn daarna zowel zakelijk als vriendschappelijk met elkaar in contact gebleven. Zakelijk omdat Paul een zeer bekwame designer is en vriendschappelijk omdat Paul een grote interesse heeft in marketing en persoonlijke groei. Zodoende is Paul iemand waar je op hoog niveau mee kunt communiceren en echt iemand die met je meedenkt. Niet zelden heeft Paul mijn eigen standvastigheid (lees: koppigheid) over een design doorbroken met zijn visie en dat gaf altijd fantastische resultaten.”

Tonny Loorbach, internetondernemer

“Hé Paul, wat was het een verademing om met jou samen te werken. Tot nu toe waren er steeds problemen met designers; het was moeilijk een uitstraling te krijgen die ik voor ogen had of de afspraken werden niet nagekomen… Hoe anders is het om met jou te werken. Je betrok me bij het hele proces en je begreep als geen ander de inhoud en uitstraling die wij bedoelen voor onze website en onze producten. Je zult heel veel fouten moeten maken wil ik nog een opdracht aan een andere designer geven! Je hebt veel credits opgebouwd!”

Marie-Jose Maltha, bedrijfscoach

“Wat mij bij Paul opviel was dat hij meteen mee ging denken met mijn business en door zijn manier van communiceren kreeg ik vertrouwen in hem als designer. Zijn hele aanpak straalt professionaliteit uit. Mijn doel was een onderscheidende website die heel laagdrempelig was in navigatie en qua inhoud zeer begrijpelijk was. Dat is zeker gelukt.”

Jan Timmerman, eigenaar BedrijfsBeeld