Attentie

Je kijkt naar een splinternieuwe website die eind 2017 gelanceerd werd. Deze nieuwe site bevat echter nog enkele oude pagina’s en dit is er één van. Tussen nu en enkele weken wordt deze volledig opnieuw ontworpen en herschreven.

Je logo is het element waaraan mensen je bedrijf, je product, of jou herkennen…

…en het komt vaker terug in je visuele communicatie dan welk onderdeel dan ook. Een logo symboliseert het karakter van je bedrijf, je service, je dienst en alles waar je voor staat in één krachtig beeldelement. Puur statistisch gezien is het misschien wel het meest terugkomende design onderdeel van je hele onderneming…

Wanneer ik jou de logo’s van 10 bekende merken laat zien, herken je gegarandeerd de helft van de logo’s…

Dit zegt iets over de kracht van een logo. Het staat symbool voor het bedrijf of het product, op zo’n krachtige manier dat jij een heel verhaal in je hoofd hebt bij alleen al het zien van een logo.
De andere kant van de munt is helaas ook waar. Wanneer je geen logo hebt, of geen ‘sterk’ logo hebt, mis je een enorme kans om herkenning, goedkeuring en interesse op te wekken bij jouw prospect of klant…

Sterker nog, wanneer je geen logo hebt voor je bedrijf of product zal het grootste deel van jouw doelgroep je überhaupt niet serieus nemen. Stel je koopt een Apple iPad of iPhone, je pakt hem uit en bekijkt de achterkant van het apparaat. Het gebruikelijke Apple logo ontbreekt…

Direct zal het zweet je uitbreken… Je trekt de echtheid van het product in twijfel. Je twijfelt direct aan de kwaliteit en vraag jezelf direct af of je ergens ingetuind bent. Een logo doet dus enorm veel, en hoewel ik weet dat jouw bedrijf niet direct het formaat van Apple zal hebben moet je de impact van een logo niet onderschatten.

Jouw klant ziet je logo als een keurmerk…

Een sterk logo zegt: ik ben een serieuze ondernemer, en dit is het merk waar ik voor sta…

Helaas is een goed logo nog te vaak een ‘oh ja, dat moet ook nog even’ element binnen een bedrijf. Terwijl het één van de meest noodzakelijke ‘branding’ elementen is die je als bedrijf hebt.

Wees er dus op tijd bij, en zoek alsjeblieft een uitstekende logo ontwerper die succesvol is in zijn vakgebied. Een logo dat na een website of product nog toegevoegd moet worden is verkeerd om qua volgorde, en een sterk logo betaald zichzelf gegarandeerd terug.

Heb jij al een krachtig, sprekend & aantrekkelijk logo?

Of je een logo hebt of niet, je bent waarschijnlijk op de één of andere manier op zoek naar wat antwoorden en tips, of misschien overweeg je om een eigen logo te laten ontwerpen voor jouw bedrijf of product…

Het ontwikkelen van sterke en aantrekkelijk logo’s doe ik al meer dan 9 jaar en ik zou je graag helpen met het geven van antwoorden op de vragen waar je mee zit.
Wanneer je interesse hebt in een logo ontwerp is dat natuurlijk ook iets waar ik je uitstekend mee kan helpen, ik ontwikkel namelijk meerdere logo’s per maand.

In een groot deel van de gevallen is het ontwikkelen van een logo voor mij een onderdeel van een totale huisstijl opdracht, maar in een deel van de gevallen plaatsen mijn klanten in eerste instantie een opdracht voor alleen een krachtig en prachtig logo.

Je weet nu hoe belangrijk een goed logo is, maar misschien weet je nog niet precies ‘hoe’ of ‘wat’…

Ik kan je helpen met het krijgen van meer duidelijkheid in je situatie en je een antwoord geven op al je vragen en onduidelijkheden.

Je kunt me bereiken op telefoonnummer: 06 – 42 48 46 00 (tijdens kantooruren) of stuur me een bericht  met het contactformulier

Wil je even overleggen?

Heb je een vraag of een uitdagend project? Neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee. Bel (of app) naar: 06-42 48 46 00 of stuur een bericht via de contactpagina ›