Referentie

Hé Paul!, wat was het een verademing om met jou samen te werken. Tot nu toe waren er steeds problemen met designers die ik om een banner, logo of cover vroeg. Of het was moeilijk een uitstraling te krijgen die ik voor ogen had, of de afspraken werden niet nagekomen… Hoe anders is het om met jou te werken. Je betrok me bij het hele proces om tot het gewenste resultaat te komen door dagelijkse updates. Je begrijpt als geen ander de inhoud en uitstraling die wij bedoelen voor onze website en onze producten. Mijn partner en ik vinden beiden dat het resultaat precies is geworden zoals wij het voor ogen hadden, zelfs nog meer dan dat. Het is een perfecte afspiegeling van onze doelstelling. Je zult heel veel fouten moeten maken wil ik nog een opdracht aan een andere designer geven! Je hebt veel credits opgebouwd!

– Marie-Jose Maltha
– Eigenaar: Vrije Ondernemers